Urbanisatie Sierra Cortina - Honders Alting

Bekijk 11 beelden

Urbanisatie Sierra Cortina

Vraagprijs
€ 1.500.000

Deze exclusieve bouw van 4 luxe high-tech villa’s met 4 slaapkamers waarvan 3 met een en-suite badkamers. Ze bevinden zich in een zeer exclusieve urbanisatie omgeven door een aantal 4- en 5 sterren hotels en een 18 holes golfbaan. Dit zou de creatie kunnen worden van uw eigen villa op een grondstuk van 1.102 m², met een grote tuin met een adembenemend uitzicht over de baai kunt hebben.

De urbanisatie heeft particuliere beveiliging en bewaking, evenals één van de beste restaurants in de omgeving met een Michelin-ster en een leuke sociale club en voorzieningen zoals fitness en spa, tennis. De villa’s zijn gebouwd met hoogwaardige bouwmaterialen, energiebesparend en aangepast om maximaal comfort te creëren. Het is tevens voorzien van een huisautomatiseringssysteem.

De huizen hebben 2 verdiepingen en een kelder. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met grote ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnen komt, een open volledig ingerichte keuken met hoogwaardige apparatuur en een centraal kookeiland. U kunt die indeling van uw villa kiezen zoals u dat wenst. De bovenste verdieping is ontworpen voor ontspanning. Het heeft 4 ruime slaapkamers allen met ingebouwde kasten en voorzien van houten vloeren. De badkamer is bijvoorbeeld voorzien van een douche met chroomtherapie. Verder zijn er nog 2 terrassen grenzend aan de kamers met een fantastisch uitzicht. Het mediterrane klimaat maakt het mogelijk het grootste deel van het jaar van buitenactiviteiten te genieten, daarom is de zon oriëntatie ideaal om volop te kunnen genieten van de zon op o.a. het ruime terras rondom het zwembad. De tuin is ontworpen met originele en plaatselijke vegetatie en zal worden aangelegd met alle verlichting inclusief. De grote kelder/garage van deze villa heeft parkeerruimte voor 2 auto’s en een berging voor uw spullen. Vraag ons over de actuele beschikbaarheid. Prijzen: vanaf € 1.500.000.

AC0105

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2018-2019
Woonoppervlakte
324
Perceeloppervlakte
1102
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
3

Locatie