National Parque Peneda-Gêres - Honders Alting

Bekijk 16 beelden

National Parque Peneda-Gêres

Prijs op aanvraag

“Your House is Your Castle”

Stel je een perfect gerestaureerd kasteel voor, vriendelijk maar duidelijk dominerend over klein dorpje in het groene noorden van Portugal. Genietend van fantastische vergezichten over de bergen van het natuurreservaat Peneda-Gêres. Treedt binnen via de hoofdpoort en loop via het mooie binnenplein door naar de discrete ingang van het huis of naar de tuin met terrassen en het zwembad op een lager gelegen bordes. Het binnenplein dient ook als parkeergelegenheid (inclusief een garage).

De forse granieten stenen, zo typerend voor de architectuur in noord-Portugal, geven het exterieur een stoer maar ook rustig uiterlijk. Hier zijn alleen maar materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Voor een gedetailleerde restauratie van het kasteel met een historie die teruggaat tot in de 17de eeuw.

Eenmaal binnen, word je verrast door het uitbundige interieur met bijzondere meubelen en artwork. Het huis is ingericht en afgewerkt op een indrukwekkende manier, voorzien van alle hedendaagse gemakken en met respect voor het eeuwenoude karakter.

In de toren van het kasteel bevindt zich een indrukwekkende suite met mezzanine. Kijk je ogen uit op het terras van de toren en geniet van de heldere sterrenhemel zonder enige lichtvervuiling.

Op het moment is het pand in gebruik als een exclusief boutique hotel met een eigen restaurant. De bezettingsgraad is hoog en de reviews ditto. Dus ben je van plan je eigen kleine hotel of exclusieve B&B te runnen, ben je hier Koning! Maar ook als familiehuis is dit object een perfecte bestemming. Het biedt genoeg ruimte om vrienden en familie te ontvangen terwijl de relatieve grootte niet afschrikt wanneer het aankomt op onderhoud.

Je vindt het pand in een klein dorpje met ongeveer 10 andere huizen. Vieira do Minho, een van de mooie stadjes in het Noorden, ligt op 10 minuten. Hier zijn volop authentieke restaurants, cafeetjes, winkels, banken, scholen en een ziekenhuis. De grotere steden Braga en Guimarães, beide bekend om hun rijke historie en cultuur, liggen op slechts 35 kilometer. Porto en haar internationale luchthaven op 89 kilometer.

KENMERKEN

– volledig gerenoveerd in 2010

– het pand heeft 5 suites met elke een eigen badkamer

– perfect onderhouden tuinen en terrassen met outdoor pool.

– gelegen in een regio met fantastische wijnen die bekend staat voor haar culinaire karakter

– fantastische vergezichten over Peneda-Gêres National Park

LOCATIE

89 km. van Porto en de internationale luchthaven

35 km. van Braga

35 km. van Guimarães

 

 

 

Details

Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
790
Perceeloppervlakte
10000
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5