Molenstraat 1 - Honders Alting

Bekijk 29 beelden

Molenstraat 1

Vraagprijs
€ 749.000

Verscholen in het centrum van Oisterwijk, in een voormalig pakhuis uit 1915 is in 2017 een unieke loftwoning gecreëerd. Het appartement biedt een oppervlakte van maar liefst 178 m² én heeft de mogelijkheid om een dakterras te realiseren van nog eens 100 m².
Het voormalige pakhuis is opgedeeld in 2 woningen en het aangeboden appartement is gelegen op de eerste etage. Via een eigen entree betreedt u middels een brede trapopgang de woning op de eerste etage. Mocht u in de toekomst gebruik willen maken van een lift, dan zijn daar de voorbereidingen reeds voor getroffen.

Het appartement is rond geheel nieuw gerealiseerd in een voormalig pakhuis waarbij aan alle eisen van de huidige tijd is voldaan. Een unieke ligging met een zeer charmant en warme uitstraling maken deze woning helemaal compleet.

Aan de voorzijde van de loft is de woonkeuken gelegen. De woonkeuken is met de zwarte stalen ramen af te sluiten van de woonkamer. Het is ten overvloede om te vermelden dat de keuken is uitgerust met alle wenselijk apparatuur. Direct grenzend aan het appartement is een separate werkruimte gerealiseerd.

De loft beschikt over twee ruime slaapkamers met voldoende bergruimte. De badkamer is ingedeeld met een ligbad, douche, toilet en brede wastafel. Via de badkamer bereikt u de wasgelegenheid.

Energielabel C

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2017
Woonoppervlakte
178
Perceeloppervlakte
178
Inhoud
530
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Locatie