Gaspeldoornstraat 3 - Honders Alting

Bekijk 77 beelden

Gaspeldoornstraat 3

Vraagprijs
€ 3.950.000

Soms kun je dus alles krijgen wat je wenst. Een fenomenaal uitzicht, een perceel van 12.000 m² grenzend aan een natuurgebied, een iconische uitstraling én alle wensbare luxe!

Medio 2008 gaf de eerste eigenaar opdracht om een villa te ontwerpen, met een volstrekt eigen identiteit. Het kavel van ruim 12.000 m² bood hiervoor dan ook voldoende mogelijkheden. Met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen, werd  in 2011  deze iconische villa voltooid.

BEGANE GROND
Bij binnenkomst van de villa, zal de eerste indruk bevestigd worden, die u op de oprijlaan al kreeg. De eerste indruk is namelijk zeer indrukwekkend.
Vanuit vrijwel alle vertrekken heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende tuin en natuur., maar is de privacy in alle vetrekken gewaarborgd. De woonkamer staat in open verbinding met de eetkamer en de woonkeuken. Het spreekt voor zich dat de keuken beschikt over alle mogelijke apparatuur.

De begane grond biedt naast de gebruikelijke zaken eveneens 2 werkkamers, en een heuse wellnes met jacuzzi en binnenzwembad.

1e VERDIEPING
De eerste verdieping versterkt de eerder gemaakte indrukken. Ook weer veel daglicht en een unieke, maar praktische indeling. Met vijf slaapkamers en drie badkamers, biedt deze etage alle voorzieningen voor een jong gezin. Naast de slaapvertrekken beschikt de eerste verdieping ook nog eens over een ruime fitness ruimte.

2e VERDIEPING
De tweede verdieping is in gebruikt te nemen als thuisbioscoop of andere wenselijke toepassingen.

SOUTERRAIN
Het souterrain biedt ruimte aan een volwaardige wijnkelder met proeflokaal, een parkeerkelder voor meerdere personenauto’s en voldoende bergruimte.

LOCATIE
Wonen op deze locatie brengt al het goede samen. De locatie ligt te midden van de natuur, maar op geringe afstand naar scholen, winkel-, sport- en horecavoorzieningen. Wonen in een oase van groen en natuur, met een prachtige bezonning op het kavel en een gewaarborgde privacy, mag met recht uniek genoemd worden.

EXTRA PLUSPUNTEN:
• Voorzien van alle moderne technieken als domotica en een aardwarmte installatie
• 5 badkamers, voorzien van alle wenselijke luxe
• Fitnessruimte
• 2 studeerkamers
• Speelkamer/ TV-kamer voor thuisbioscoop
• Royale woonkeuken
• Inpandige garage met parkeergelegenheid voor 2 auto’s.
• Het spreekt voor zich dat de villa met de beste materialen is gebouwd

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- en ondermaat wordt uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
680
Perceeloppervlakte
12840
Inhoud
2926
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
5

Locatie