Buitendijk 2 Nieuwendijk - Honders Alting

Bekijk 48 beelden

Buitendijk 2 Nieuwendijk

Vraagprijs
€ 1.950.000

Ontdek ‘Het Kasteeltje van Nieuwendijk’, een prachtig landgoed gelegen aan de rand van de Brabantse Biesbosch. Dit exclusieve landgoed is prachtig gelegen in een landelijk gebied dat naadloos aansluit op het Nationaal Landschapspark de Brabantse Biesbosch. Het is een paradijselijke omgeving waar natuurlijke schoonheid en rust samenkomen. Hier kunt u genieten van het beste van beide werelden: een exclusief landgoed en de nabijheid van een adembenemend natuurgebied.

Het huidige landhuis is in 2005 volledig gerenoveerd met behoud van de traditionele bouwstijl. Onder begeleiding van architect Frank Ruiter uit Almkerk is het huis opnieuw opgebouwd, waarbij slechts enkele muren zijn blijven staan. De woning is uitgebreid met een kelder en een bovenverdieping, en er is zelfs een bijgebouw toegevoegd. De renovatie is met veel zorg en vakmanschap uitgevoerd, waardoor het landhuis voldoet aan de hoogste standaarden van comfort en luxe. Het huis is dus instapklaar.

Het landgoed omvat ongeveer twee hectare aan prachtig aangelegde parktuinen en natuurgebied. Het water uit de Biesbosch reikt tot aan de vijver, waar elegante zwanen hun nesten bouwen. Het uitzicht is werkelijk adembenemend en biedt een constant gevoel van rust en sereniteit.

Als extra bonus biedt dit landgoed een bouwperceel waar momenteel een tennisbaan is gelegen. Hier is de mogelijkheid om desgewenst een extra woonhuis te bouwen. Dit biedt een prachtige gelegenheid voor bijvoorbeeld mantelzorg of andere woondoeleinden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dit perceel onbebouwd te laten en lekker te blijven tennissen. Met in totaal 21.351 m² aan grond is er immers meer dan voldoende ruimte voor diverse gebruiksmogelijkheden. Daarnaast is er toestemming om nog twee veldschuren van elk 150 m² te bouwen, hoewel hier nog beperkt gebruik van is gemaakt.

Grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van ‘Het Kasteeltje van Nieuwendijk’. Ervaar de schoonheid van de Brabantse Biesbosch, omarm de luxe en comfort van dit exclusieve landgoed en creëer uw eigen droomleven in deze idyllische omgeving.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1954, volledig herbouwd in 2005
Woonoppervlakte
456
Perceeloppervlakte
19711
Inhoud
1640
Aantal kamers
16
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2

Locatie