Bosweg 158a - Honders Alting

Bekijk 18 beelden

Bosweg 158a

Vraagprijs
€ 3.250.000

Op misschien wel de mooiste locatie van Oisterwijk staat dit prachtige landhuis met binnenzwembad te midden van een grote parkachtige tuin. De omheinde parktuin grenst aan de achterzijde direct aan de prachtige bossen en vennen van Oisterwijk waardoor de tuin één is met de natuur en uw privacy en rust is gewaarborgd.

Extra bouwperceel: Het naast gelegen bouwperceel aan de Bosweg 160 van circa 5.840 m² kan desgewenst ook worden aangekocht voor de bouw van een tweede landhuis of het vergroten van de tuin tot maar liefst 11.596 m² .

Wonen in het bos en tegelijkertijd op loopafstand van het centrum van Oisterwijk en De Lind bekend voor haar vele goede restaurants, gezellige terrasjes en leuke winkels. Oisterwijk heeft uitstekend basis- en middelbaar onderwijs, uitgebreide sportfaciliteiten, een treinstation met goede verbindingen en uitgestrekte natuurgebieden. Oisterwijk heeft een woonklimaat dat behoort tot de top van Nederland. Met steden als Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven binnen handbereik is dit absoluut één van meest fantastische plekken in Nederland om te wonen en te leven.

Energielabel C

Voor meer informatie en foto’s neem contact op met ons kantoor.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1980, volledige renovatie 2018
Woonoppervlakte
654
Perceeloppervlakte
5750
Inhoud
2400
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3

Locatie