Altea Hills - Honders Alting

Bekijk 6 beelden

Altea Hills

Vraagprijs
€ 1.485.000

Op dit moment hebben wij deze nieuwbouw villa in aanbouw op de exclusieve locatie in de 24-uurs bewaakte residentiële omgeving van Altea Hills en zal worden opgeleverd in 2019. Er is gekozen voor een ruim grondstuk van 1784 m2 met een zonligging op het zuiden en fantastisch zeezicht op de baai van Altea.

De villa wordt gebouwd met gebruik van de beste materialen en afgewerkt met oog voor detail waarbij u de keuze heeft om de villa te personaliseren zodat het voldoet aan uw stijl en smaak. Uiteraard zal de woning beschikken over centrale airco warm/koud en vloerverwarming, aluminium raamstellen met dubbele beglazing, vloertegels 60 x 60 cm, sanitair van het merk Grohe etc.

De woning bestaat uit 2 verdiepingen – de eerste verdieping met een woonkamer met een design om optimaal te kunnen genieten van het zicht en wat een ruimtelijk effect geeft. Verder heeft de villa een volledig ingerichte open keuken. Op deze verdieping is de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en inloopdressing en een groot terras met prachtig zicht.

Op de begane grond zijn er nog 3 ruime slaapkamers met ieder hun badkamer ensuite, een TV-kamer en een overdekt terras met prachtig zicht dat een directe toegang heeft tot het ruime lounge terras met infinity pool en BBQ.

Onder de villa, verbonden met een interne trap is een 230m2 ruimte waarvan een deel is gebruikt voor de garage voor 2 auto´s maar dat kan ook worden ingericht als spa of fitness ruimte.

Dit mooie project wordt aangelegd met een tuin met plaatselijke vegetatie en een automatisch bewateringssysteem.

Ter plekke in Altea Hills laten wij u graag de lokatie en de bouwstelling zien. De villa wordt gebouwd door een vooraanstaande aannemer die al meer dan 50 jaar bouwt aan de Costa Blanca.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
625
Perceeloppervlakte
1784
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
4

Locatie