Alicante Rojales - Honders Alting

Bekijk 13 beelden

Alicante Rojales

Vraagprijs
€ 369.000

Designappartementen, 2 woningen per gebouw. Op de begane grond met 189m2 privétuin. 90m2 verdeeld in 3 slaapkamers en 2 badkamers waarvan een en-suite, eetkamer met keuken met eiland, overdekt terras, parkeerplaats.

Er is een mix tussen begane grond appartementen mét en zonder eigen zwembad. De appartementen op de eerste verdieping hebben een royaal dakterras met vele mogelijkheden.

Gemeenschappelijke ruimtes: groot zwembad met hangmatten, aangelegde tuinen, sauna, BBQ, GYM, verwarmd binnenzwembad en nog veel meer met het beste uitzicht op zee van Ciudad Quesada.

De unieke en duurzame eigenschappen van “Oceanic Luxury Apartments” zijn ontworpen om ten volle te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Guardamar. Een combinatie van zeezicht, natuur en luxe levensstijl op loopafstand van Quesada en Rojales met alle voorzieningen bij de hand. Duurzaam ontwerp, hoogwaardige afwerking en de unieke locatie onderscheiden de woningen van residentiële “Oceanic Luxury Apartments” als een van de beste van de Costa Blanca.

Prijzen vanaf € 369.000 voor de units zonder eigen zwembad, € 449.000 units met eigen zwembad en € 475.000 voor de penthouses. Oplevering Q1 2024, showappartement aanwezig voor de look- en feelbeleving. Deze ontwikkeling is gedaan door één van de exclusief door Honders Alting geselecteerde partners in Spanje. Volledig beheer en verhuur via onze partners aldaar mogelijk.

Details

Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2024
Woonoppervlakte
90
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2